VRF مدیا(میدیا)

vrf اصفهان مدیا

تاریخچه VRF

VRF برای اولین بار سال ۱۹۸۲ در ژاپن اختراع و به تولید رسید. در حال حاضر سیستم های تهویه مطبوع VRF در نیمی از ساختمان های اداری و در حدود ۳۳ درصدر ساختمان های عظیم تجاری این کشور به کار رفته است.

VRF چیست ؟

 VRF مخفف  سه کلمه روبرو می باشد:       Flow) F  -   (Refrigent) R  -   (variable) V)

VRF به معنای جریان متغیر سیال دریونیت داخلی است و به تعریف ساده تر این دستگاه شبیه کولر گازی با تعدد یونیت داخلی می باشد.

طریقه کار کرد سیتم های  VRF اصفهان مدیا

سیستم‌های پمپ گرمایی مولتی اسپلیت، که در داخل آنها از تعدادی واحد داخلی متصل به یک واحد خارجی استفاده می‌شود، از یک تکنولوژی مناسب برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری سبک به سیستم‌های با جریان متغیر مبرد یا VRFمتحول شده‌اند که می‌توانند تهویه مطبوع خوبی را برای ساختمان‌های تجاری عظیم فراهم نمایند.

در فناوری VRF از کنترل‌های هوشمند یکپارچه، محرک‌های سرعت متغیر(VSD) ، لوله‌کشی مبرد، و بازیابی گرما برای تولید محصولاتی استفاده می‌شود که واجد ویژگی ‌هایی مانند سهولت نصب بازدهی بالای انرژی، انعطاف پذیری عملکرد، و کنترل منطقه هستند.

سیستم‌هایVRF  انواع پیشرفته‌ ای از سیستم‌های مولتی اسپلیت بدون کانال هستند که اجازه می‌دهند واحدهای داخلی زیادی به هر واحد خارجی متصل شوند و امکانات اضافه ‌ای از قبیل گرمایش و سرمایش همزمان و بازیابی گرما را نیز فراهم کنند. سیستم‌های پمپ گرمایی مولتی اسپیلیت گرمایش در تمام واحدهای داخلی، یا سرمایش در تمام واحدها را امکان پذیر می‌سازند؛ نه گرمایش و سرمایش همزمان. اما سیستم‌های VRF امکان گرمایش و سرمایش همزمان و همچنین بازیابی گرما جهت کاهش مصرف انرژی طی فصل گرمایش را فراهم می‌کنند.

در فناوریVRF اصفهان مدیا کنونی از موتورهایی با مبدل جریان (کموتاتور) الکترونیکی(ECM)، کمپرسورهای پیچی با محرک معکوسگر، کمپرسورهای چندتایی، پیکربندی‌های چندکاره، مداربندی پیچیده مبرد و روغن، برگشت‌ها، و کنترل‌هایی استفاده می‌شود که اجازه می‌دهند تا ۶۰ واحد داخلی یا بیشتر به شکل متصل به یک واحد خارجی کار نماید سیستم‌های مولتی اسپیلیت متشکل از چند قسمت داخلی متصل به یک واحد خارجی میباشد.

 
مزایای استفاده از سیستم VRF اصفهان مدیا

1) مدیریت پنل ها برای افزایش بهره وری تا 20%

برای مثال اگر ظرفیت یک کندانسور  Btu 100000در ساعت باشد مجموع ظرفیت یونیت های متصل به آن می تواند تا Btu 120000در ساعت برسد و این  نه به معنای افزایش ظرفیت دستگاه  بلکه به معنای مدیریت ظرفیت و همچنین تقسیم بار برودتی بین یونیت های داخلی است. این ویژگی سیستم VRF اصفهان مدیا در ساختمان هایی که از شمال و جنوب هر دو نورگیر هستند بیشترین استفاده را دارد.
2) استفاده از کمپرسور اسکرال از نوع دیجیتال اینورتر به تنهایی قادر است مصرف برق را به میزان زیادی کاهش دهد.
3) امکان لوله کشی در طول های بسیار بالا
به صورت عمودی تا 50 متر
به صورت افقی تا 100 متر
مجموع اندازه لوله کشی به صورت عمودی ، افقی و شاخه های جانبی تا 250 متر
اختلاف ارتفاع بین دو شاخه حداکثر 15 متر است.
4) امکان کنترل هر یک از یونیت های داخلی به صورت جداگانه
5) امکان استفاده از VRF اصفهان مدیا برای تولید گرمایش (Heat pump) در فصل زمستان
6) تنوع در استفاده همزمان از انواع یونیت داخلی (کاستی، دیواری، سقفی توکار و کانالی)

با توجه به حساس بودن سیستم های VRF ،اجرا و نصب آن کاری تخصصی و نیازمند تجربه می باشد چون در صورت وجود کوچکترین نقص در طراحی یا اجرا کل سیستم دچار مشکل خواهد شد و یا از بهره وری خوبی برخوردار نخواهد بود. پس بهتر است در صورت خرید دستگاه VRF اصفهان مدیا  کار طراحی، نصب و اجرا را بر عهده تیم تخصصی و مجرب طراحی و اجرای VRF اصفهان مدیا قرار دهید.

مقالات
سرویس و نگهداری و تعمیرات داکت اسپلیت در اصفهان. در این ویدئو با سرویس و نگهداری و تعمیرات داکت اسپلیت آشنا میشوید.
1396/12/09
داکت اسپلیت چیست ، نحوه عملکرد داکت اسپلیت مدیا.در این ویدئو متوجه میشوید داکت اسپلیت چیست و با نحوه عملکرد داکت اسپلیت آشنا میشوید.
1396/12/07
داکت اسپیلت و بهینه سازی مصرف انرژی، استفاده از هوای برگشت جهت بالا بردن راندمان کاری دستگاه و مصرف سوخت کمتر.داکت اسپلیت اصفهان برند مدیا
1396/12/06
معرفی و مزایای داکت اسپلیت (اسپلیت کانالی) -داکت اسپلیت اصفهان برند مدیا.داکت اسپلیت (Ducted Split) یا اسپلیت کانالی یکی از رایجترین سیستم های تهویه مطبوع در سطح جهان است، این سیستم همانند اسپلیت دیواری از یک واحد داخلی (هواساز) و یک واحد خارجی (کندانسور) تشکیل شده است که توسط لوله های مسی به یکدیگر متصل می گردند.
1396/12/06
طرز کار فن کویل ، در این ویدیو با طرز کار فن کویل و نحوه ی استفاده از فن کویل آشنا می شوید. فن کویا اصفهان برند مدیا
1396/12/06
نحوه عملکرد چیلر | چیلر اصفهان مدیا. چیلرها به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم می‌شوند. شکل دیگر تقسیم‌بندی چیلرها بر اساس شکل خنک شدن ماده مبرد است که به سه دسته آب خنک، هوا خنک و تبخیری تقسیم‌بندی می‌شوند.چیلرهای تراکمی با استفاده از انرژی الکتریکی و چیلرهای جذبی با استفاده از انرژی حرارتی باعث ایجاد برودت و سرما می‌شوند.
1396/12/06
کمک نیاز دارید? چت از طریق واتساپ